Majonézes kukoricasaláta

Hozzávalók

  • 1 db morzsolt kukorica (konzerv, vagy friss)
  • 1 kis fej lilahagyma
  • 200 g tejföl (12%-os)
  • 100 g majonéz
  • 2 teáskanál kristálycukor
  • 0.5 teáskanál mustár
  • 0.5 teáskanál citromlé
  • 2 csipet só
  • 1 csipet fehérbors (őrölt)

Elkészítés

  • A csemegekukoricát alaposan leszűrjük.  
  • Egy tálban alaposan összekeverjük a tejfölt, a majonézt, a mustárt, a cukrot, és a citromlevet. Sózzuk, borsozzuk.  
  • A lilahagymát apró kockára vágjuk, a kukoricával együtt a saláta öntethez adjuk, majd alaposan összekeverjük.  
  • Sült vagy rántott húsok mellé kiváló köret lehet a majonézes kukoricasaláta.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük