Töltött csirkecomb

Hozzávalók

  • 6 db csirkecomb
  • 4 szelet kenyér
  • 2 db tojás
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors
  • ízlés szerint ételízesítő
  • 1 dl olívaolaj
  • ízlés szerint fűszerpaprika
  • 1 dl víz
  • 1 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma

Elkészítés

  • A kenyeret beáztatom vízbe, ha megszívta magát, kinyomkodom belőle a vizet, hozzáadom a tojásokat, sót, borsot, fokhagymát, hagymát kockázva. Jól összekeverem.  
  • Megmosom a csirkecombot, a bőre alá betöltöm a tölteléket.  
  • Az olívaolajhoz adok, sót, borsot, ételízesítőt, pirospaprikát, összekeverem.  
  • Egy hőálló tálba fektetem a csirkecombokat, a fűszeres olívaolajjal megkenem a combokat. 1 dl vizet öntök alá, majd 200 C-on 1 óra 30 percig, lefedés nélkül megsütöm.  
  • Krumplival vagy rizzsel, és savanyú káposztával tálalom. Jó étvágyat hozzá!

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük